ÁÁÁÁÁ

2009.04.15. 11:23

 

Hellááóó mindenkinek!

 

Hát ez a pár nap valami eszméletlen volt én mondom.Hat nap folyamatos kilengés,és kezdek magamhoz térni.Elfelejteni a sok szar amit kaptap,és most kezdek igazán szabad lenni.Kellett ez a pár nap a haverokkal,hogy újra azt érezzem még mindig 15 éves vagyok.

Hol is kezdjem..HMHM.Szerdától húsvét hétfőig.A csajoknak vége asuli,buli buli,parkban ivás ezerrel,aztán itt a csütörtök totális szalonna sütés,lerészegedés,hajnalban hazagyalogolás elázva.Péntek,nem nagy megmozdulás mindenki hrmadnapos,leülős,beszélgetős,röhögős este.Szombat,inkább ezt a napot kitörölném az életemből de mindegy.Vasárnap,nah ez mindent vitt,Húsvéti házibuli,Retro party ezerrel,táncikálás,berugás,hajnalig nyomtuk.Hétfő,még nem mentünk haza a vasárnapi buliból,reggel 6 óra,kocsmába be,kocsmából ki,aztán kocsmába be,majd ki és hogy ne legyen vége,kocsmából be és utána haza!!!!Egy 15 perces útból lett 4 óra,röhögés ezerrel és totális égés.Agyvíz felforr,majd esernyővel hűtjük magunkat.Nincs nálam,de Kaki írta hogy hajnalban mennyire nem tudunk beszélni,ő majd bemásolja.Szeritnem érdemes lesz elolvasni :D !

Valami eszméletlen volt ez a pár nap,alig tudom magam összekaparni,és még mindig nem érzem hogy lenne agyam.

 

Megyek pihizni,mindenkinek jó sulit,aki még nem megy annak meg jó pocolást!!!

 

Zsószi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extrasick.blog.hu/api/trackback/id/tr511066214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása