3AN PÁRBAN....

2009.03.10. 14:27

Hali! Üdv

 

 Mostanában rettentő sokfelől hallom a 3as szex emlegetését. Vannak, akik csak emlegetik, vannak, akik csinálják. És ez elgondolkodtató egy kicsit számomra. Nem vagyok egy prűd valaki. Sőt. Csak érdekes ez a dolog.

Hármas szex!?!?!HMMM…:D Nem tudom,én nem szexelnék két pasival.(a barátaim tudják hogy számomra az anális dolgok,pisi kaki szex nem okéss)Bele halnék a fenekemhez hozzáérne az egyszemű könnyező!

A pasik, többnyire plusz egy nőt vonnának be. (Kivéve persze a biszexuális egyéneket, mert azok ugye ezzel-azzal tolják). Több sráccal is beszélgettem már erről, hogy ugyan miért kell nekik még egy nő? (Tudom, rohadtul naiv kérdés) Nos, a válaszok 99%-a alapból bukik a leszbi filmek látványára, és ha élőben be is szállhat két nőhöz az aztán fú de jó. Na de mi van akkor, ha a két nő egy férfi felállás kicsit egyoldalúvá avanzsál? Mármint ha valahogy a pasi marad ki, illetve ő kerül hátrányba, vagy ha az egyik lány marad ki? Ez azért elég gáz lehet. Továbbá ha a pasi nem képes megfelelően ellátni a „feladatát”. Akkor máris szembe kell néznie két, valamilyen szinten csalódott nővel. Merthogy a 3as dologtól mindenki valami nagy durranást vár. De ha hiba csusszan a működésbe, akkor maga lehet a rémálom.

Ebben is vannak különböző csoportok szerintem!

ÁÁÁÁÁ!Az mekkora gáz ha a pasi kapálózik hogy odaférjen a két nőhöz,vagy ha a csaj megtépi a másik puncit közben,mert ő nem kapott!:Túlságosan sok olyan pasi van aki azt hiszi elbírna két nőt.Valkinek az egy is nagyon nehéz nem hogy kettő!!

1-es csoport: 3 szingli, akik ismerik egymást, és szimpla vágyból, vagy tapasztalatszerzési célzattal összejönnek egy amolyan baráti szexre. (Jelzem, két csávó egy csaj felállásban szexelőket nem ismerek. Sok srácnak groteszk élmény az ágyban egy másik hím J) Tehát maradjunk a két csaj, egy srác felállásnál. A két csaj többnyire barátnő, akik elég nyíltak egy ilyenhez. Ez az a csoport, ami nemigen jár veszéllyel. Mivel nincsenek benne úgymond az érzelmek.

Ez még oké is!!Ebben benne lennék:D SOK ALKOHOLLAL!!!

2-es csoport: Egy párocska, akik felkérnek egy barátot v. barátnőt hogy ugyan szálljon már be. Ezzel már vigyázni kell, ugyanis könnyen féltékenységbe és szintén egyoldaliságba csaphat át a dolog. Főleg hogy ha a foglalt leányzó hirtelen leszbikus állattá változik és nem foglalkozik a barátjával. Vagy a srácot kavarja fel nagyon egy új jövevény J. Elég veszélyes kombináció szerintem. Mert fölösleges vitákat is szülhet. Vagy rosszabbat.

Kérné a halál!Biztos megfejelném a csajt ha hozzáérne a faszimhoz,akármilyen jó barátnő!

Habár ha belegondolok,lehet hogy ha már kimerült  a szex és felakarom eleveníten, akkor benne lennék,de nem a barátnőmmel!

3-as csoport: Megint egy párocska, akik egy ismeretlen, totál semleges harmadikat keresnek. Gondolom azért, mert vannak akik idegenek előtt könnyebben feloldódnak, mert többet nem kell velük találkozniuk. Szexpartner kereső oldalakon, sokan hirdetik hogy beszállnának párokhoz. De vajon egy párt mi vonz egy ilyenre? Biztosan fel akarják dobni a szexuális életüket.

Nem tudok hozzászólni,nem voltam még ilyen helyzetben:D

4-es csoport: 3, egymásnak totál idegen ember. Na szerintem ők a legritkább csoport. Mármint, az még reális hogy ha két idegen összejön és egy alkalmi kekszelést megejt, de hogy 3? Hát jó bevállalós emberek lehetnek az biztos. Na itt már gyakoribb eset a két srác, egy csaj felállás. Most a nemibizbaszokkal járó veszélyeket nem fejtegetném. Mindenkinek van hozzá elég esze gondolom.

AIDS-TESZT!gáz lehet!

5-ös csoport: Ide tartoznak azok, akik az expasikkal és excsajokkal járkálnak össze 3asban, vagy többesben. Róluk sokat nem tudok. Egyszer hallottam ilyenről, akkor is furcsán néztem. Egy expasival még rendben egy baráti”hellóújraitt”szex, de hogy kettővel?:D Vagy még taglalhatnám az ilyen felállásokat.

HMHMHM!Ez elég elgondolkodtató,mert ha a kapcsolat nem működik,viszont a szex eszméletlen,akkor el tudom képzelni!Csak azzal lehet itt a gáz,hogy ha az egyik félben fellángolnak az érzelmek!:S az gáz!

 

Nos, nem tudom hogy kinek mi zajlik a magánéletében, de a többes szex dolgával vigyázni kell, mert elég nehézkes. Mármint szerintem gyakorlat kérdése is a dolog, hogy az a 3 illető képes legyen a másik kettőre is megfelelően, és eléggé figyelni, hogy így mindenkinek legyen egy, vagy több, vagy sokkal több maradandó élménye ezzel kapcsolatban.

 

Félre a tréfát!Ha kíváncsi vagy,van kedved hozzá és adottak a körülmények,akkor simán ki lehet próbálni!Egyszer élünk,de nem elhanyagolható hogy vigyázzunk magunkra!Az érzéseinkre (ahogy barátnőm anyukája szokta mondani…-VIGYÁZZ MAGADRA ÉS AZ ERKÖLCSEIDRE )

 

Jó hárman párban :D Zsószi

 

 

Pusssz mindenkinek!! Dorianne

A bejegyzés trackback címe:

https://extrasick.blog.hu/api/trackback/id/tr37993629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása