Kezdődik...

2009.02.20. 11:40

Üdv mindenkinek!

Már régóta gondolkoztunk ezen a blog dolgon, de elnyomtuk énünk nárcisztikus oldalát, és nem csináltunk semmit se, mostanáig.

Blogok ezreit lehet megtalálni szerte a világhálón, így sokan kérdezhetik hogy ugyan mivel vagyunk mi többek bármely más bloggernél. Nos kérem, igazából semmivel. Nem vagyunk sztárok, se milliomosok, se rocksztárok, csak két átlagosan (néha átlagon felüli) dilis csaj, akik pár gondolatukat, véleményüket megosztják most veletek. Hogy miért pont együtt? Nem vagyunk leszbikusok se semmi ilyen, de így jött ki a dolog. Ez van. :)

Sok mindenről szeretnénk írni a későbbiekben, de az "ahogy esik, úgy puffan" elv érvényesül esetünkben is. Írjuk ami jön.

Tekintve hogy valószínűleg minket nem ismerő emberkék is fogják e sorokat olvasni, pár szóban rólunk, meg erről az egészről:

Zsószi:

Hát eddig csak tervben volt hogy megcsináljuk a blogot,remélem itt kiélhetem feminim hajlamaimat és sok régi és új történettel frissíthetem mindenki napját!:D
Megpróbálok mindig írni,és összeszedetten kifejezni belső énem elfojtott dolgait!Gyújtok majd pár gyertyát a templomban,hogy az ihlet megszálljon.Nem szeretnék érzelgős eposzokat létrehozni,inkább a humoros részemet mutatnám be mindenkinek!!!



Dorianne:

Hmm..amikor anno kitaláltam a blog dolgot, lehülyéztek hogy ugyan minek. De olvastam már annyi jó, gáz, érdekes és unalmas blogot, hogy úgy gondoltam miért ne. Szerencsére Zsószikám is fellelkesült annyira, hogy végül meggyőzött hogy mégis csináljuk meg. Nem szeretnék senkit az életem órás lebontásával untatni. Nem hinném hogy bárkit érdekelne hogy hánykor mosok fogat, vagy épp felgyújtom-e a konyhát 10:30-kor. De sokminden történik velem is, és kettőnkkel is, amit el lehet mesélni ..még az unokáknak is:D .


Kezdésnek ennyi lenne!    Jó szórakozást mindenkinek!

                                      

A bejegyzés trackback címe:

https://extrasick.blog.hu/api/trackback/id/tr25954540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vikki szivi 2009.02.21. 18:48:04

Kedves Dorianne és Zsószi!
Gratulálok a bloghoz, jól belenyúltatok a közepébe. Legtöbb lány nem mert ezekről nyíltan beszélni. De hát Dóritól nem vártam kevesebbet;)

Lil\' Devil 2009.02.22. 11:37:21

Hát gyermekeim,nem csalódtam! Megszerkesztettétek rendesen ezt az oldalt!Grat! :D Perszee,mi is lenne a téma...sex minden formában...Akárcsak élőszóban.Olyan dezsávű érzésem volt,mikor olvastam...vajon miért? :D A kis önéletrajzotok csudi szép,önkritika foreva! :D Hajrá hajrá,csinosítgassátok az oldalt,én támogatlak titeket! XD Csáóók puncik!

Hajdúsági Viking 2009.03.01. 09:40:03

ahamm hát nem is tudom mit mondhatnék gyagyások vagytok az biztos két örült csaj kék nektek egy normális faszi de sajna az én szívem má foglalt bocs de ez van.

Lego Girl 2009.03.09. 17:58:18

az igen csajszik...gratula...
nem hiába mondják hogy ami a szíveteken az a szátokon...
szorítok h olyan pasitok legyen aki tisztel,szeret és megbecsül benneteket...
igaz "hugi"...
a sex pedig jóó dolog így hát az is ha beszélünk róla...
puszika és így tovább
XD

K. ügynök 2009.03.11. 16:43:02

Sziasztok!!!

Nagyon fain lett az oldal, mert olyan témákról írtok amikről mindenki beszél, de senki nem meri kimondani csak a barátnőivel pusmog róla a női wc-ben!!!:D
Drága D. ügynököm, nem is te lennél, ha nem te találtad volna ki ezt az egészet!!!:D

Remélem lesz folytatás is mert várom mi lesz a következő téma.
puszika
süti beállítások módosítása