Áhh....Szóra sem érdemes!

2009.03.24. 12:37

Üdv!

 

Hát elég régen jelentem meg de rengeteg dolgom volt,vagyis van!Meló,suli stb…Jah meg orbitálisan beteg vagyok!!Semmi erőm nem volt írni,meg úgy semmihez sincs.De azért alkotok valamit ha már belevágtam.

Egy csomó téma jutott az eszembe amiről érdemes lenne írni.

Például Gyurcsány Feri bátyánk lemondott,egyem a húsát!Kicsit a II. világháború utáni Magyarországi kormány helyzet szag csapta meg a nózimat!Kamu az egész egyébként.Összefogás,nemzeti kormány stb…Le sem fossák mit gondolunk,az ország helyzete a béka segge alatt van.Nem fog ő teljesen eltűnni,az SZDSZ-el közös összefogással majd nyomja magát továbbra is.Ilyen diktatúra folyamat beindulás észlelhető.Mindegy,igazából nem nagyon értek ehhez,meg nem is akarok.Úgysem tudunk változtatni rajta.Friss hírek:az euró növekszik,a forint csökken,és a végén megveszik az országot a kínai.zsidó és német emberkék.

Ezt a véleményt hatalmas zárójelbe raknám,ha lehet!!

 

Továbbá eszembe jutott még az időjárás is,hatalmas ugrás tudom,de eszméletlen hogy még mindig ilyen szar az idő!Néztem az időjárás jelentést,van ilyen 15 napos előrejelzés.Hát ki kell hogy ábrándítsak mindenkit,április 3. után lesz csak nagyjából jó idő LLL !!!! Annyira unom már hogy nem kapok levegőt a nagykabátban,és ez totálisan kihat a közérzetemre is.

 

 A plazmaferezisről akartam írni pár mondatot még!Szeretném hogy ha elgondolkodnátok azon hogy donorok legyetek.http://www.plazmaferezis.hu –on olvashattok erről az egészről bővebben is,egy csomó embernek segíthettek!Nem fogtok belehalni meg semmi,és még a szervezetek is tisztul valamennyire.A férfiaknak meg nagyon hasznos mert kisebb az agyvérzés esélye :D !Úgyhogy hajrá,adjatok vért!!!

 

Nah szóval ennyit akartam!

Gyújtsatok pár gyertyát a templomban hogy legyen felelősségteljesebb kormányunk,jobb legyen az idő és hogy minél több embernek segítsünk!Mivel mentek és vért fogtok adni :D

 

Csóközön Zsószi

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extrasick.blog.hu/api/trackback/id/tr931022188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása